Huis kopen in Spanje

Betrouwbaar een huis in Spanje kopen

Van begin tot eind helpen wij u door het proces heen

01

Koop een huis in Spanje met de kennis van een local

Wij garanderen totale transparantie en leerproces zodat u op de hoogte bent van alle wetten en regulaties. Ook heeft u complete toegang tot de beste makelaars in Spanje uit het Botobi netwerk. Zo heeft u toegang tot een aanbod waarbij Botobi u helpt met het selectie proces op maat. Samen met Botobi kunt u met overtuiging uw nieuwe huis in Spanje kopen met de kennis van de markt als een echte local!

Experience

Chatbot: Gratis toegang tot belangrijke informatie

Google? Wij zijn de Google van Real Estate in Spanje. Met de meest geavanceerde technologie hebben wij een compleet netwerk gebouwd. Bij ons kunt u terecht voor alle vragen en heeft u direct gratis toegang tot alle informatie op het gebied van wet- en regelgeving.  Wij staan voor open en transparante informatie die beschikbaar is voor iedereen zodat u zich uiteindelijk kan focussen op het selecteren van uw nieuwe woning in Spanje.

Voor kennismaking met Botobi kunt u gebruik maken van onze gratis consultancy sessie.

Bekijk onze prijzen

Innovation
02

Niet meer 1 voor 1 zoeken

Het heeft geen zin om 1 voor 1 langs een makelaar te gaan en elke keer servicekosten te betalen. Wij zoeken en selecteren op maat de beste makelaars en huizen die het best bij u past. Ervaar de innovatie die wij bieden die u niet op een ander platform of  bij een makelaar zult vinden. 

Virtueel huizen in SPanje bezichtigen

Virtueel huizen bezoeken is niet nieuw voor ons. Wij zorgen ervoor dat de afspraken worden gemaakt zodat u huizen in Spanje kunt bezoeken via onze Botobi Makelaars app. Kent u de buurt en wilt u Spanje bezoeken? Wij verifiëren achteraf dat alles in orde is m.b.t. de huisbezichtiging en afspraak met de makelaar. Ervaar de All-in-one service van zoeken tot aankoop.

Botobi A.I. netwerk

Aan het front van de nieuwste technology

Botobi Messenger App

Direct contact met makelaars in spanje

chat, videocalls en zaken doen op een veilige manier

Botobi Messenger app
03

Botobi agenten

Onze Botobi agents zitten in heel Spanje met meer dan 30 jaar ervaring. Met het grootste A.I. netwerk in Spanje zijn wij u van dienst met de hoogst gewaardeerde service. 

Expert

Uw huis in Spanje gekocht, een succes verhaal.

Uw zoektocht begint bij ons voor het beste resultaat. Met een grondig markt onderzoek en selectie proces beleeft u een leerperiode om uw keuze als een echte local te maken. Met de vele makelaars in ons netwerk, geselecteerd en geverifieerd met technologie, garanderen wij de beste service in de markt met een persoonlijke selectie van makelaars en huizen in Spanje.

close
Loading